Lucy van der Helm nieuwe directeur van SIRE

Het Bestuur van SIRE heeft na een procedure waarin met meerdere kandidaten is gesproken, Lucy van der Helm benoemd tot de nieuwe directeur van SIRE. Van der Helm volgt Pim Slierings op, die 1 mei a.s. met pensioen gaat.
Lucy van der Helm (50) was managing director en medeoprichter van De Combinatie van Factoren, het bureau dat zij eind 2013 na ruim 16 jaar verliet.

Jack de Graaff (voorzitter van SIRE Bestuur):
“Met Lucy halen we een nieuw boegbeeld naar binnen. Iemand die haar sporen in het vak verdiend heeft en er tegelijkertijd nog middenin staat. We zijn er als bestuur van overtuigd dat zij de juiste combinatie inbrengt van relevante ervaring en vernieuwingsdrang die SIRE nodig heeft op weg naar zijn 50ste verjaardag.”

Lucy van der Helm:
“Ik ben blij en trots dat ik dit voor SIRE mag gaan doen. Het voelt als een voorrecht om met de beste communicatieprofessionals spraakmakende en succesvolle campagnes te maken met thema’s die de samenleving raken. Ik verheug me op de samenwerking met het zeer actieve SIRE bestuur om SIRE nóg betekenisvoller te maken."

Meer informatie:

Jack de Graaff   +31 6 55 30 47 37
Lucy van der Helm  +31 6 54 93 77 43