Pepijn Rooijens in SIRE bestuur

PERSBERICHT

Pepijn Rooijens in SIRE bestuur

Amsterdam, 13 juni 2017 – Stichting Ideële Reclame (SIRE) verwelkomt Pepijn Rooijens (creative director Havas Lemz) in het SIRE bestuur.

Imme Rog, voorzitter van SIRE: “Het belang van creatie voor SIRE is groter dan ooit tevoren. Pepijn is een zeer veelzijdige topcreatief én brengt een grote schat aan ervaring met zich mee ten aanzien van communicatie voor maatschappelijke onderwerpen. We zijn dan ook heel blij met de komst van Pepijn.”

Pepijn Rooijens over zijn toetreden: “Creativiteit inzetten om de wereld een beetje mooier te maken, is iets dat mij heel erg aanspreekt. Dat doen we bij Lemz al jaren, op heel veel verschillende manieren. Die manier van denken verder helpen uitbreiden bij SIRE lijkt me een mooie taak.“

In het SIRE-bestuur zijn toonaangevende professionals uit alle disciplines van de Nederlandse communicatie- en mediabranche en opdrachtgevers vertegenwoordigd. Bestuursleden werken vier jaar belangeloos mee aan de ontwikkeling en uitvoering van campagnes over maatschappelijke onderwerpen die volgens SIRE meer aandacht verdienen.

Het SIRE bestuur is met de komst van Pepijn 17 m/v sterk.

Voor meer informatie over het persbericht kunt u terecht bij Lucy van der Helm, directeur SIRE + 31 20 441 06 77 of +31 6 5493 7743 | lucy.vanderhelm@sire.nl
Pepijn Rooijens (Foto: Bill Tanaka)